Escape Rooms

Escape Rooms Assen, het leukste uitje van het Noorden!

Wat is een Escape room?

Een Escape Room is een kamer waarin je met een aantal vrienden, collega’s of familie je laat opsluiten en binnen 60 minuten te ontsnappen door verschillende puzzels en opdrachten op te lossen. Elke puzzel of opdracht leidt tot een nieuwe tip, sleutel of code totdat je ontsnapt bent uit de kamer.

Escape Rooms in combinatie met een diner op 1 locatie

De Escape Rooms in Assen hebben allemaal een prachtig Amerikaans thema omdat de kamers te bezoeken zijn bij Yankee Doodle Assen, het Amerikaanse Familierestaurant. Hierdoor zijn de Escape Rooms ook in combinatie met een diner te boeken.

Escape rOomDuizenden Gasten hebben inmiddels onze Escape Rooms gespeeld en gemiddeld komt
1 op de 5 groepen er niet uit… Jullie wel?

Wat maakt Escape Rooms zo leuk?

De tijdsdruk! Doordat het een strijdt is tegen de klok, ben je verplicht om als team samen te werken en er op tijd uit te komen. Hierdoor zijn Escape Rooms ideaal als uitje om de teambuilding te versterken. Ook kun je tegen elkaar spelen. Jouw team zet een tijd en het volgende team moet proberen om er sneller uit te ontsnappen.

Wat is de moeilijkheidsgraad? 

Als jullie wel tegen elkaar willen spelen, maar niet op elkaar willen wachten. Dan kun je er ook voor kiezen om in verschillende kamers tegen elkaar te strijden. Al onze Escape Rooms zijn namelijk van dezelfde moeilijkheidsgraad, dit terwijl het compleet verschillende kamers zijn met totaal andere puzzels en opdrachten.

Hoeveel kunnen er tegelijk in de Escape Room?

Al onze Escape Rooms hebben een Amerikaans tintje. In de Al Capone, Deathrow en Save the World kun je van 2 tot 5 personen spelen. Er kunnen dus maximaal 15 mensen tegelijkertijd spelen. Ben je met meer dan 15 personenen? Splits elkaar op en ga rustig wat eten of drinken in ons restaurant! Zo kun je gemakkelijk een leuke avond/dag creëren met een grote groep mensen.

Hoe oud moet je zijn?

Wij adviseren +/- 14 jaar, maar dit hoeft niet persee. Vaak denk je namelijk te moeilijk en heeft een kind van 12 het veel sneller opgelost dan jijzelf. Voor de allerkleinsten hebben wij een speciale Kids Escape Room. Deze is uniek in Noord-Nederland!!

De Kids Escape Room

De Kinder/Gezins Escape Room is uniek in Noord-Nederland! De kinderen krijgen in deze Escape Room de opdracht om de schat te stelen uit de schatkamer van slot Doedelstein. Helaas heeft Baron Jan Doedel hen betrapt! De Baron heeft de politie gebeld en de kinderen krijgen 60 minuten de tijd om de schat te vinden en uit Slot Doedelstein te ontsnappen… Ook voor volwassenen is deze Escape Room erg leuk om te doen! Gaat het jou lukken om in 60 minuten te ontsnappen? De Kids/Gezins Escape Room is heel leuk om te boeken als kinderfeestje!

Schatkamer Slot Doedelstein is het leukste kinderfeestje van Nederland! Bij aankomst krijgen de kinderen ranja en een muffin. Daarna krijgen ze 60 minuten de tijd om de schat te vinden en te ontsnappen uit Slot Doedelstein. Natuurlijk kan het kinderfeestje afgesloten worden met patat en snacks!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.